Vizualizimi (1)
Vizualizimi (1)
Vizualizimi (7)
Vizualizimi 5
INOVATIVE & STRATEGJIKE

Avenue

Vend inovativ dhe strategjik për komunitetin e Prishtinës dhe tërë Kosovës. Rreth 10,000 m² GLA të shtrira në 4 kate të dedikuara për shopping me formulen "Dyqani në dyqan" me praninë e markave Italiane dhe ndërkombëtare me çmimet më të mira, të kompletuara me një kënd ushqimor të rëndsishëm dhe unik, hapësira për kohën e lirë, shërbime, një SPAR supermarket dhe një parking të madh makinash.

Me ardhjen e Avenue, ne kalojmë nga përvoja e blerjeve në "përvojën e qendrës" dhe klienti nuk e kufizon veten në blerje, por ka një qasje të ndryshme për strukturen: ai e jeton atë, ai e njden atë dhe ai është pjesë e stilit të tij të jetesës.

DETALET

Your Lifestyle

Çfarë Avenue ka për të ofruar

Qendër tregtare me 4 kate

Qendër tregtare me 4 kate

10,000 m² GLA e shtrirë në 4 kate kushtuar shoppingut me formulën "Dyqan në Dyqan"

Kënd ushqimor

Kënd ushqimor

E kompletuar me një kënd ushqimor të rëndësishëm dhe unik.

Kohë e lirë & Argëtim

Kohë e lirë & Argëtim

Hapësira të dedikuara për kohë të lirë dhe argëtim.

Parking të madh

Parking të madh

Me mbi 500 hapësira të parkimit.

Supermarket të madh

Supermarket të madh

SPAR, një nga supermarketet më të mira në Kosovë.

LIDHJA

Perfekte

Ndodhet strategjikisht në Autostradën nga Prishtina në Ferizaj, në rrethrrotullim, ajo lidh në mënyrë të përsosur kryeqytetin dhe qytetin e dytë më të madh në Kosovë.

KONTAKTO

Bashkohu me ne!

Zgjeroni biznesin ose brendin tuaj, bashkohuni në Avenue dhe le suksesin të zhurmoj!

leasing@ocm-int.com

+383 45 777 072

ocmlogo

Qiradhënia & Menaxhimi nga OCM International

OCM International është kompania e parë në Ballkan e specializuar në kërkimin, zhvillimin, dizajnimin, qiradhënien dhe menaxhimin e qendrave tregtare, parqeve tregtare, qendrave outlet, qendrat tregtare me tematikë, qendrat e kohës së lirë dhe argëtuese, komplekse me shumë qëllime dhe zyreve.